vve_keur

Bij jaarlijks onderhoud

..controleren en/of reinigen wij de volgende punten:

- CV-druk
- Gasblok
- Ventilator
- Drie-wegklep
- Luchttoevoer
- Aansluitingen
- Rookgasafvoer
- Circulatie pomp
- Inwendige lekkage's
- Inwendige leidingen
- Brander en wisselaar
- Expansievat voordruk
.. en meer

Bent u op zoek naar een professionele CV service in Amstelveen?

Is er iets mis met uw cv ketel in Amstelveen of omgeving? Wanneer dit het geval is kunt u zonder problemen zelf enkele zaken controleren waarmee de storing opgelost kan worden. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld het ‘resetten’ van uw ketel. Op deze manier kunt u zelf controleren of de druk hoog genoeg is. Blijkt het een groter probleem te zijn dan bent u welkom de CV service van Verhulst CV Service in te schakelen. Als een ervaren bedrijf zijn wij uitstekend in staat om u te helpen met het repareren van uw CV ketel. Voor meer informatie over de stappen die u zelf kunt doorlopen dan kunt u terecht op de website van Verhulst CV-service.

Aarzel niet de hulp van Verhulst CV Service in te schakelen in Amstelveen

Heeft u één of meerdere problemen met een storing van uw cv ketel in Amstelveen? In dat geval bent u welkom om de hulp van een professional in te schakelen. Verhulst CV Service kan er naar laten kijken om te zorgen dat alles weer naar de beste staat wordt hersteld. Wij hebben verschillende experts in dienst die voor u klaar staan om te zorgen dat alles op een professionele manier zo goed en duurzaam mogelijk wordt gerepareerd. Wanneer u problemen heeft met storingen dan kunt u bellen met 06 – 53 83 71 63. Onze hulp wordt ingeschakeld in diverse plaatsen in de regio. Wanneer u op zoek bent naar verdere informatie over ons werkgebied of onze werkzaamheden nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website.

Waarom schakelt u onze hulp niet in?

Wanneer u problemen heeft met een kapotte CV ketel in Amstelveen of omgeving dan nodigen wij u uit om een beroep te doen op de expertise van Verhulst CV Service. Wij kunnen de storing van uw cv ketel zonder problemen voor u oplossen. Bel met 06 – 53 83 71 63 om onze hulp op korte termijn in te schakelen. Zoekt u contact met ons voor meer informatie of advies dan kunt u bellen naar 0252 – 34 81 29 of gebruik maken van ons online contactformulier. U vindt onze tarieven en de voordelen van onderhoudsabonnementen op onze website.

www.verhulstcv.nl