vve_keur

Bij jaarlijks onderhoud

..controleren en/of reinigen wij de volgende punten:

- CV-druk
- Gasblok
- Ventilator
- Drie-wegklep
- Luchttoevoer
- Aansluitingen
- Rookgasafvoer
- Circulatie pomp
- Inwendige lekkage's
- Inwendige leidingen
- Brander en wisselaar
- Expansievat voordruk
.. en meer

Met spoed CV service nodig in Hoofddorp?

Zijn er problemen met uw cv ketel in Hoofddorp? U kunt zonder problemen zelf enkele zaken controleren waarmee de storing opgelost kan worden. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan het ‘resetten’ van uw ketel om zo te controleren of de druk hoog genoeg is. Blijkt het een groter probleem te zijn dan kunt u de spoed CV service van Verhulst CV Service inschakelen. Wij zijn als professioneel bedrijf uitstekend in staat om u te helpen met het repareren van uw CV ketel. Wanneer u graag verdere informatie leest over de stappen die u zelf kunt doorlopen dan kunt u terecht op de website van Verhulst CV-service.

Neem contact op met Verhulst CV Service als u met spoed hulp nodig heeft in Hoofddorp

Wanneer u problemen heeft met een storing van uw cv ketel in Hoofddorp dan kunt u met spoed een professional er naar laten kijken door de hulp in te schakelen van Verhulst CV Service. Er staat bij ons altijd een expert voor u klaar die zorgt dat alles op een professionele manier goed en duurzaam mogelijk wordt gerepareerd. Als u last heeft van storingen dan kunt u bellen met 06 – 53 83 71 63. Wij zijn actief in diverse plaatsen in de regio. Neem voor meer informatie over ons werkgebied een kijkje op onze website.

U bent altijd welkom contact met ons op te nemen

Heeft u problemen met een kapotte CV ketel in Hoofddorp of omgeving dan bent u welkom een beroep te doen op de diensten van Verhulst CV Service. Wij lossen de cv ketel storing graag voor u op. Wanneer u zit met een storing dan belt u naar 06 – 53 83 71 63. Wanneer u contact met ons wilt opnemen voor meer informatie of advies dan kunt u bellen naar 0252 – 34 81 29 of gebruik maken van ons online contactformulier. Onze tarieven en de voordelen kunt u lezen op de website.