vve_keur

Bij jaarlijks onderhoud

..controleren en/of reinigen wij de volgende punten:

- CV-druk
- Gasblok
- Ventilator
- Drie-wegklep
- Luchttoevoer
- Aansluitingen
- Rookgasafvoer
- Circulatie pomp
- Inwendige lekkage's
- Inwendige leidingen
- Brander en wisselaar
- Expansievat voordruk
.. en meer

Heeft u met spoed CV service nodig in Nieuw Vennep?

Is er iets mis met uw cv ketel in Nieuw Vennep? U kunt zelf enkele zaken controleren waarmee de storing opgelost kan worden. Zo kunt u de ketel ‘resetten’ en controleren of de druk hoog genoeg is. Wanneer het probleem ernstiger is dan kunt u de spoed CV service van Verhulst CV Service inschakelen. Als professioneel bedrijf zijn wij namelijk uitstekend in staat om u te helpen met het repareren van uw CV ketel. Bent u op zoek naar verdere informatie over de stappen die u zelf kunt doorlopen vindt u op de website van Verhulst CV-service.

Schakel de hulp in van Verhulst CV Service als u met spoed hulp nodig heeft met uw CV in Nieuw Vennep

Heeft u bij een cv ketel storing in Nieuw Vennep en wilt u met spoed een professional er naar laten kijken schakel dan de hulp in van Verhulst CV Service. Wij hebben altijd een professionele medewerker voor u klaar staan die zorgt dat alles zo snel en goed mogelijk wordt gerepareerd. Bij storingen kunt u bellen naar 06 – 53 83 71 63. Wij zijn actief in diverse plaatsen in de regio. Neem voor meer informatie over ons werkgebied een kijkje op onze website.

Wij staan klaar om u te helpen

Wanneer u last heeft van een kapotte CV ketel in Nieuw Vennep en omgeving en het is niet mogelijk om deze zelf op te lossen dan kunt u gebruik maken van de diensten van Verhulst CV Service. Bel bij storingen naar 06 – 53 83 71 63. Wilt u contact met ons opnemen voor meer informatie of advies? Dan kunt u bellen naar 0252 – 34 81 29 of gebruik maken van ons online contactformulier. Lees meer over onze tarieven en de voordelen van onderhoudsabonnementen op onze website.