vve_keur

Bij jaarlijks onderhoud

..controleren en/of reinigen wij de volgende punten:

- CV-druk
- Gasblok
- Ventilator
- Drie-wegklep
- Luchttoevoer
- Aansluitingen
- Rookgasafvoer
- Circulatie pomp
- Inwendige lekkage's
- Inwendige leidingen
- Brander en wisselaar
- Expansievat voordruk
.. en meer

Cv ketel storing Hoofddorp

Heeft u een cv ketel storing in Hoofddorp? U kunt zelf enkele zaken controleren waarmee de cv ketel storing in Hoofddorp opgelost kan worden. Zo kunt u de ketel ‘resetten’ en controleren of de druk hoog genoeg is. Controleer bij een cv ketel storing in Hoofddorp ook op de gaskraan open staan, of er stroom op het stopcontact staat, of de radiatorkranen open staan en of de installatie goed ontlucht. Meer informatie over de stappen die u zelf kunt doorlopen vindt u op de website van Verhulst cv-service. 

Is de cv ketel storing in Hoofddorp niet opgelost?

Heeft u bij een cv ketel storing in Hoofddorp alle bovenstaande stappen doorlopen en geen problemen aangetroffen? Dan wordt de cv ketel storing in Hoofddorp veroorzaakt door een defect in de ketel en is er een vakman nodig om de cv ketel storing in Hoofddorp voor u op te lossen. Verhulst cv-service heeft altijd een professionele medewerker voor u klaar staan. U kunt bij storingen bellen naar 06 – 53 83 71 63. Wij zijn actief in diverse plaatsen in de regio. Kijk voor meer informatie over ons werkgebied op onze website. 

Contact

Kunt u de cv ketel storing in Hoofddorp en omgeving zelf niet oplossen en wilt u gebruik maken van de diensten van Verhulst cv-service? Wij lossen de cv ketel storing in Hoofddorp graag voor u op. Bel bij storingen naar 06 – 53 83 71 63. Wilt u contact met ons opnemen voor meer informatie of advies? Dan kunt u bellen naar 0252 – 34 81 29 of gebruik maken van ons online contactformulier. Lees meer over onze tarieven en de voordelen van onderhoudsabonnementen op onze website.