vve_keur

Bij jaarlijks onderhoud

..controleren en/of reinigen wij de volgende punten:

- CV-druk
- Gasblok
- Ventilator
- Drie-wegklep
- Luchttoevoer
- Aansluitingen
- Rookgasafvoer
- Circulatie pomp
- Inwendige lekkage's
- Inwendige leidingen
- Brander en wisselaar
- Expansievat voordruk
.. en meer

Cv monteur Hoofddorp

Voor een uitstekende cv monteur in Hoofddorp bent u aan het juiste adres bij Verhulst cv-service. Zowel bij storingen als voor onderhoud kunt u gebruik maken van de uitgebreide diensten van onze cv monteur in Hoofddorp. Wij bieden u diverse mogelijkheden tot het afsluiten van een serviceabonnement voor het jaarlijkse onderhoud door onze cv monteur in Hoofddorp. Door voor goed onderhoud te zorgen loopt u minder risico op storingen. 

Onderhoud door onze cv monteur in Hoofddorp laten uitvoeren

Onze cv monteur in Hoofddorp voert graag het jaarlijkse onderhoud aan uw ketel uit. Dit levert voor u diverse voordelen op. Op de eerste plaats loopt u minder risico’s op storingen en gaat uw ketel aanzienlijk langer mee wanneer u het onderhoud door onze cv monteur in Hoofddorp laat uitvoeren. Daarnaast kunt u zuiniger stoken als u het onderhoud op professionele wijze laat doen door onze cv monteur in Hoofddorp. Hiermee bereikt u een aantrekkelijke besparing op de stookkosten. 

Contact

Heeft u een cv monteur in Hoofddorp nodig bij een storing? Neem dan contact op met Verhulst cv-service. U kunt de storingslijn bellen, 06 – 53 83 71 63. Heeft u interesse in de serviceabonnementen voor het onderhoud door onze cv monteur in Hoofddorp of wilt u meer weten? Bel dan naar 0252 – 34 81 29 of vul ons online contactformulier in. Wij zijn u graag van dienst.