vve_keur

Bij jaarlijks onderhoud

..controleren en/of reinigen wij de volgende punten:

- CV-druk
- Gasblok
- Ventilator
- Drie-wegklep
- Luchttoevoer
- Aansluitingen
- Rookgasafvoer
- Circulatie pomp
- Inwendige lekkage's
- Inwendige leidingen
- Brander en wisselaar
- Expansievat voordruk
.. en meer

Cv onderhoud Amsterdam

Bent u op zoek naar een specialist in cv onderhoud in Amsterdam? Dan bent u bij Verhulst cv-service van harte welkom. Wij kunnen op zeer professionele wijze het

cv onderhoud in Amsterdam verzorgen tegen een aantrekkelijk tarief. Het is belangrijk eens per jaar vakkundig cv onderhoud in Amsterdam te laten uitvoeren, niet alleen om storingen te voorkomen, maar ook om een langere levensduur van de ketel en een besparing op de stookkosten te bereiken. 

Abonnementen voor cv onderhoud in Amsterdam

Verhulst cv-service biedt u drie aantrekkelijke abonnementen voor het cv onderhoud in Amsterdam. Voor het jaarlijkse cv onderhoud in Amsterdam bieden wij het Serviceabonnement, het Onderhoudsabonnement en het All Inn abonnement. Ons meest complete abonnement voor het jaarlijks cv onderhoud in Amsterdam, het All Inn abonnement, is alleen mogelijk bij ketels jonger dan vijf jaar. Meer informatie over onze abonnementen en de tarieven vindt u op de website. 

Contact

Goed uitgevoerd cv onderhoud in Amsterdam, op jaarlijkse basis, levert u uitsluitend voordelen op. Verhulst cv-service biedt u kwalitatief hoogwaardig cv onderhoud in Amsterdam tegen een zeer aantrekkelijk tarief. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies. Bel naar 0252 – 34 81 29 of maak gebruik van ons online contactformulier. Bij storingen kunt u bellen naar 06 – 53 83 71 63.