vve_keur

Bij jaarlijks onderhoud

..controleren en/of reinigen wij de volgende punten:

- CV-druk
- Gasblok
- Ventilator
- Drie-wegklep
- Luchttoevoer
- Aansluitingen
- Rookgasafvoer
- Circulatie pomp
- Inwendige lekkage's
- Inwendige leidingen
- Brander en wisselaar
- Expansievat voordruk
.. en meer

Cv storing Amsterdam

Heeft u een cv storing in Amsterdam? Meestal gebeurt dit op de meest vervelende momenten, bijvoorbeeld wanneer het te koud is om zonder verwarming te zitten. Het is dan ook vaak wel gewenst dat de cv storing in Amsterdam op korte termijn opgelost kan worden. U kunt dan altijd contact opnemen met de storingslijn van Verhulst cv-service, 06 – 53 83 71 63. Wij zorgen dat de cv storing in Amsterdam op korte termijn voor u wordt opgelost. 

Zelf de cv storing in Amsterdam oplossen

Mogelijk kunt u de cv storing in Amsterdam zelf oplossen door een aantal eenvoudige stappen te doorlopen. Op de eerste plaats kunt u proberen de cv storing in Amsterdam op te lossen door de ketel te ‘resetten’. Werkt dit niet, controleer dan het volgende: is de druk in de cv-installatie hoog genoeg? Staat de gaskraan open en staat er stroom op het stopcontact? Staan de radiatorkranen open en is de cv-installatie goed ontlucht? Heeft u deze stappen doorlopen en is de cv storing in Amsterdam niet verholpen? Neem dan contact met ons op. 

Contact

Wanneer u alle stappen heeft doorlopen en de cv storing in Amsterdam is niet opgelost, dan bevindt het probleem zich in de ketel zelf en is er een professionele monteur nodig om de cv storing in Amsterdam op te lossen. Bel dan naar de storingslijn van Verhulst cv-service, 06 – 53 83 71 63. Voor meer informatie over onze diensten of voor advies belt u naar 0252 – 34 81 29. Tevens kunt u gebruik maken van ons online contactformulier.